Roo készen áll.

Már jó pár napja érik ez a poszt, de nehéz egy rövid posztban összefoglalni az ő sztoriját.

Pár hete Tiszavasvári mellett bukkant fel az út mentén. Önkéntesünk segítségével bekerült hozzánk, “röpke” 3 óra alatt, 3 ember megfeszített munkája után előbukkant a borzalmas kis test a hatalmas összeállt fekete páncél alól. Roo szörnyű látványt nyújtott. Az összes testnyílásából ömlöttek a lárvák, kétséges volt, hogy megéri a másnap reggelt.
Telenyomtuk antibiotikummal, megszabadítottuk a lárváktól, és reméltük, hogy állapota visszafordítható, hisz még nagyon fiatal, 2 év körüli kislány. A szemei brutális állapotban voltak, azt hittük, vak marad. Az egyik szemén óriási kiterjedt fekély volt.
A helyzetet súlyosbította, hogy napokig nem tudott üríteni magától, segíteni kellett neki.
A kórházi kezeléseket nagyon rosszul viselte, harapott, kapkodott, sokkot kapott ultrahang közben. A póráztól félt, amikor mozgásra próbáltuk biztatni vele, azonnal ráharapott, és vergődni kezdett.
Beköltöztettük az irodába, és megkezdődött a lelki rehabilitációja is.

Hetek teltek el.
A pisi-kaki megindult, sőt, mára Roo tökéletesen szobatiszta lett. 16 órát van az irodában nélkülünk, kibírja. Nem rág, nem rombol, nem ugat, nem nyüszít, pihen nyugodtan (kamerán látjuk). A pórázhasználatot nagyon szépen megtanulta , gyönyörűen sétál. Mindkét szeme helyrejött, nincs maradandó sérülés. A szőre gyönyörűen nő vissza, hosszú, hullámos lesz. Pulifeje van, de rövidebb lábai. 11 kg. Ivartalan, oltásai rendben, chipje megvan.

És hogy milyen a természete?
Nos, Roo egy ölbebaba lett. Imád hozzábújni az emberhez, imádja simogattatni a hasát. Keresi a társaságunkat, a pocakját nagyon szereti (talán túlságosan is… ?). Áhítattal néz a kétlábúakra, puszit ad. Jelez, ha idegen jön, de nem harap, nem támad, pár perc után kíváncsian szaglássza az érkező embereket. Szereti a kényelmet, jól kijön kutyákkal, macskákkal, gyerekekkel is.
Kizárólag lakásba adjuk örökbe. Nehezen viseli, ha kitesszük a játszótérre levegőzni, illetve inkább az emberi társaság hiányzik neki. Egyértelműen ott akar lenni, ahol mi vagyunk. Ha kint, akkor ő is kint, ha bent, akkor bent. Nagyon ragaszkodó.
Tény, hogy el van kényeztetve.
Szeretnénk neki megtalálni azt az embert, családot, akik biztosítani tudják neki, amit mi. A bentlétet, az olthatatlan szeretetet, a biztonságot.
Privát üzenetben, bemutatkozó levéllel lehet jelentkezni rá.
Roo rengeteget szenvedett. Olyan gazdit keresünk, aki végleg elfeledtet vele minden rosszat. Csakis a legjobbat érdemli.