Nyári tábor infók

A 3 turnus kezdési időpontja:
Július 6.
Július 20.
Augusztus 10.

A táborban 8-12 év közti gyerekek vehetnek részt, bár nagyon sokan kérdezték, hogy 13-14 éves gyerekek nem férne-e bele. Egész más az érdeklődési köre egy 8 évesnek és egy 14 évesnek, ami az egyiket leköti, a másikat nem, és a menhely sajátosságából fakadóan maximum 15 gyerkőc tud jönni egyszerre, így több csoportot indítani egy időben nem tudunk.

Gondolkoztunk azon, hogy kedvezve a nagyobb korosztálynak, indítunk egy kamasz turnust, 12-16 éves gyerekeknek, de ehhez az kell, hogy találjunk pedagógust is, aki ilyen korosztályt is le tud kötni, nyilván itt már annyira nem opció a kifestő, meg a kézműves játékok. 
Tehát, egyelőre kérdőjelesen kijelöljük az augusztus 3-tól induló hetet a kamasz csoportnak, és meglátjuk, sikerül-e összehozni.

A tábor minden nap 8-16 közt van, a kijutást és hazamenetelt egyénileg kell megoldani. Napi egy meleg étkezést biztosítunk, van hűtő, lehet hozni szendvicset, rágcsát, innivalót.
A gyerekek az oktató helyiségben tudják tárolni a holmijukat, ez zárható, ha esetleg elmennek sétálni.
A programok többek közt főleg kutyás-macskás dolgokból állnak, némi szemléletformálással, felelős állattartásra való neveléssel. Lesz sétáltatás, kutyafürdetés, állatkerti látogatás (benne van a belépőjegy a tábor díjában), bemutatók, kutyás filmek, kézműves foglalkozások, játékok.

A tábor díja 18000 Ft, 8000 Ft előleget kell befizetni a turnus előtt legkésőbb 2 héttel. Tekintettel arra, hogy folyamatos a túljelentkezés, kérünk mindenkit, hogy bizonytalanra ne foglaljon senki helyet, mert nagyon kellemetlen, ha a tábor kezdésekor derül ki, hogy mégsem jön 1-2 gyerek, közben pedig sorbanállás lenne az üres helyekre.

Tehát, mind a 4 turnusra várunk pedagógusokat és segítőket is.

Érdeklődni, jelentkezni privát üzenetben lehet.