Kedves Állatbarát!

Segíteni szeretnél bajba jutott, kóborló, balesetet szenvedett, éhező állatokon? Munkád, lakóhelyed, életkörülményeid miatt nem tudsz árván maradt  kutyát vagy cicát örökbe fogadni? Segíthetsz kiválasztott kedvenceden virtuális örökbefogadással.

Válasz ki egy macskát / kutyát a honlapunkon a “Fogadj örökbe” menüpontban és  jelentkezz az allatbarat@allatbarat.com email címen a virtuális gazdijának! Támogasd anyagilag a kutyus vagy cica ellátását, gyógykezelését, ivartalanítását,  gyere el meglátogatni, megsétáltatni, ha van kedved hozzá! E-mailben folyamatosan küldjük az információt védencedről. Ments életet pártfogóként!

Kérjük küldj e-mailt a allatbarat@allatbarat.com címre virtuális örökbefogadási szándékodról, adataiddal és arról, hogy mennyi ideig kívánod támogatni választottadat. A virtuális örökbefogadás értéke minimum 1.000 Ft havonta, melyet banki utalással teljesíthetsz.

Ezt követően rövid időn belül megkapod a Virtuális Örökbefogadási szerződést e-mail formájában. Honlapunkon – amennyiben hozzájárulsz – feltüntetjük neved, mint virtuális gazdi.

Természetesen új, virtuális kedvenced továbbra is várja egy igazi, valóságos gazdi felbukkanását. Amennyiben örökbe fogadják, igyekszünk téged minél előbb értesíteni.

Ez a szerződés a két fél között addig él, míg a kutyust valódi gazdi örökbe nem fogadja vagy amíg Te szeretnéd.

Bővebb információt a 42/727-736 telefonszámon vagy az allatbarat@allatbarat.com email címen adunk!