Labor Café

Nem feltétlenül vagyunk ezek a kávézóba beülős, ücsörgős típusok, egyrészt nincs rá időnk, másrészt oda azért szépen fel kell öltözni, meg minden, és hát meló után mi leginkább kutyaszagúak, kutyanyálasak, szőrösek vagyunk…. 😀
Meg otthon várnak ugye a sajátok.

De ma valami egészen szuper élményben volt részünk.
Meghívást kaptunk a nyíregyházi Labor Café-ba, ami egy különleges kávézó Nyíregyháza belvárosában, adományokból tartják fent magukat, ez egy közösségi tér, ahol a mottó: „Tedd hozzá a magadét, vedd ki a részed!”

4 kutyával érkeztünk, Chio, Chewie, Erica és Sid táncoltak az idegeinken az első 10 percben, a 4 kamasz izgatott volt, Chio drágánk az első 2 percben tiszteletét is tette a padlón… 😀 Jól indult…

Aztán megnyugodtak, a vendégek ismerkedtek velük, ők pedig élvezték, hogy mindenki velük foglalkozik. Megtalálták a süppedős kanapét is, mi meg velük együtt folytunk szét lassan a kellemes meleg, a hangulatos jazz zene, és a kuckós feeling miatt. Ittunk isteni kávét, teát, és úgy elment 3 óra ezzel, hogy észre sem vettük. Egy más világba cseppensz, tényleg.

A kutyával való bemenetel nem csak mára szólt, ide bármikor bemehetsz a kedvenceddel, senki nem fog kinézni, sőt.
Sajnos a kialakult vészhelyzet miatt hétfőtől bizonytalan időre bezárnak, de mi már nagyon várjuk az újranyitást, ide biztosan eljövünk még, természetesen a négylábúinkkal együtt.

Köszönjük szépen a meghívást Fekete Évinek, aki a Labor lelke már sok sok éve. Kövessétek őket, megéri. ☺️