Foresto pályázat- szavazzatok ránk

Még sosem nyertünk ezen a pályázaton, de most ismét megpróbáljuk. A Foresto-nak hála, újra esélyt kaptunk arra, hogy szavazataitok által csökkenthessük valamennyire az állatorvosi költségeinket.

A kiadásaink nagy részét ez teszi ki, 200 kutya és 40 macska van nálunk szinte folyamatosan. Az alap dolgok mellett (oltások, szűrések, külső-belső parazitamentesítés, védelem, ivartalanítások) hatalmas összegeket költünk a balesetet szenvedett állataink műtétjeire is.

Mindennel együtt az állategészségügyi költségeink meghaladják az 1 millió Ft-ot havonta, de természetesen az esélyt mindenki megkapja, aki menthető.
Nagy szükségünk van minden anyagi támogatásra, ez pedig egy kiváló lehetőség, hogy egy pici levegőhöz jussunk ebben a tekintetben. A szavazás nagyon egyszerű, csupán az e-mail címedet kell megadnod. Segítsetek, kérlek, osszátok meg a posztot, és szavazzatok.
Hátha idén sikerül. ❤️

❗️❗️❗️Fontos! Megosztásnál írjátok oda kérlek, hogy az Állatbarát Alapítványra szavazzanak, mert megosztásnál a mi posztunk már nem látszik❗️❗️❗️

https://www.foresto.hu/hu/menhely-palyazat/szavazas/