A múlt heti mélypont után most a fellegekben járunk.

A múlt heti mélypont után most a fellegekben járunk.  Két sikersztori is jutott a mai napra, az egyik Tibériusz története.

Hosszú hónapokkal ezelőtt került be hozzánk. Tibériusz vak. Ebből adódóan, és az ismeretlen helyzet miatt nagyon rosszul indult vele a kapcsolatunk.
Döbbenetes pánikban volt az első napokban, semmit nem látott, csak hallotta az idegen kutyákat, érezte az idegen embereket, fogalma sem volt hol van, és mit akarunk tőle. Ahogy közeledtünk, ő úgy próbált a sarokba épülni, egész testében remegett, vicsorgott, csattogott, habzott a szája az idegtől. Ha a kennelje előtt elment egy kutya, azonnal támadni akart, mi pedig növekvő kétségbeeséssel kezdtük tudomásul venni, hogy van egy kutyánk, aki viszonylag fiatal, de nálunk fog meghalni úgy 10-11 év múlva, hisz sem emberrel, sem kutyával nem kompatibilis, és ez itt Szabolcs megye. Kinek kellene egy vak, fekete, nagyobbacska mudi, aki ilyen természetű?

Nem adtuk fel, vállalva az esetleges harapásokat, minden nap beült hozzá Erika kolleganőnk, és nem hagyta annyiban a dolgot. Ahogy teltek a napok, úgy kezdett engedni a jég. Már nem akarta átharapni a torkunkat, nem akarta megenni a többi kutyát, de tartotta a tisztes távolságot. Jó pár hét eltelt, mire mertünk azzal próbálkozni, hogy társaságba tegyük. Legnagyobb döbbenetünkre Tibériusz ÖRÜLT a többieknek.
Megtanítottuk sétálni, megmutattuk neki, hogy az ember nem mindig rossz, elkezdte élvezni a simogatást, a törődést, a gondoskodást.
Megtanulta, hogy itt már többé nem kell éhezni, fázni, biztonságban van.
Gazdit sajnos nem találtunk neki, de a mai napon végre elutazhatott a Mudi Fajtamentő Egyesület ideigleneséhez, akitől megkaptuk az első fotókat.
Noémi remegő hangon, boldogan újságolta Tibériusz első óráit nála.
Már most imádja, mi pedig óriási köszönettel tartozunk neki és a mudis csapatnak, hogy vak kis árvánk hozzá méltó helyen várhatja az igazit innentől. Hatalmas, gyönyörű, zöldellő terület, puha ágy, barátságos kutyapajtik várták őt, hatalmas szeretet övezi, ő pedig kicsattanva a boldogságtól rohanta körbe új otthonát.
Szurkolunk neked Tibériusz! Légy nagyon boldog. ❤️