4400 Nyíregyháza, Csatorna u. 2. | Telefon: 06 (42) 727-736 ; 06 (20) 96-05-402 | Számlaszám: 68800109-11035240 | Adószám: 18 79 19 27 - 1 - 15 | Email: allatbarat@allatbarat.com
Főoldal » Tanuljunk kutyául
Tanuljunk kutyául

 

 

     

Minden szombaton délelőtt megtartjuk az érdeklődő kutyabarátok részvételével működő ingyenes, speciális kutyaiskolánkat.(9-11 óra között)

 

A „Tanuljunk kutyául” program nagy előnye, hogy a résztevők hozhatják saját kutyájukat is, de választhatnak az Állatotthon lakói közül is.
A saját kutyák esetén a gazdik megtanulhatják/megtaníthatják kutyusuknak az alapengedelmességi gyakorlatokat(pórázhoz szoktatás, séta, ültetés, fektetés, helyben maradás stb.), amelyek könnyebben kezelhetővé teszik állataikat, ezzel csökkentve a fegyelmezetlenségük miatt másoknak okozott kellemetlenségeket. Egy jól nevelt kutya sokkal hatásosabb érv az állattartás mellett, mint bármilyen propaganda.
Az Állatotthon lakóinak alapengedelmességi képzése pedig kezelhetővé, könnyebben örökbe adhatóvá teszi őket, hiszen az alap parancsszavakra fogékony kutyákat szívesebben választják a leendő gazdák. Természetesen ahhoz, hogy eredményes legyen a tréning, mindenképpen elhivatottság és lelkiismeretes hozzáállás szükséges, mivel az itt megtanult parancsokat nem csak egy-egy alkalommal kell tudatosítani a kutyákban, hanem a hétköznapok során is.

Az Állatotthon továbbra is szeretettel várja azokat az állatbarátokat, akik részt vettek az előző rendezvényeken és azokat is akik még most fontolgatják a részvételt.


Milyen programnak örülnétek a tavasz folyamán a legjobban?
Nagy tavaszi garázsvásár, a bevételből kutyusaink bolha és kullancs elleni védekezését fedezzük
Családi hétvége, sok sétával, kutyás programokkal
Telepszépítő hétvége - füvesítés, faültetés, tereprendezés kicsiknek és nagyoknak
Mozduljunk ki együtt - erdei kirándulás a menhely kutyusaival
   Cikk ajánlása ismerősnek
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

A címzett e-mail címe:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe: