Újév
Készültem volna egy montázzsal, amin mi vagyunk és az állataink. Ezzel akartam megköszönni mindent, amit értünk tettetek 2020-ban.
Köszönetet mondani az összes szem tápért, eledelért, gyógyszerért, törölközőért, plédekért, szalmáért, használati tárgyakért, minden forintért, sétáért, szép szavakért, biztatásért, örökbefogadásért, egyszóval MINDENÉRT.
Ám a december fekete hónap volt, mert két kollégánk is búcsúzott saját kutyáitól, Zseni kolléganőnk Babe-et vesztette el, Kamilla pedig Lupint. Mindketten váratlanul haltak meg, vélhetően genetikai eredetű betegségek miatt. Nyugodjatok békében. 🖤💔
Így az ő emlékükre való tekintettel és tisztelettel, inkább most csak egy sima köszönöm képpel köszönünk el ettől az évtől. Volt rengeteg siker és rengeteg kudarc is. Több száz állatot mentettünk, és több százan kezdhettek új életet új családokban.
Voltak tragédiák, sokat sírtunk, voltak igazi sikersztorik, sokat mosolyogtunk. Egy igazi hullámvasút volt az idei év (is).
Részemről (Novák Évi) őszintén köszönöm a fantasztikus csapatomnak és önkénteseinknek az egész éves küzdelmet, hőségben, esőben, fagyban, mindent köszönök nektek, amit tettetek, amit tesztek és tenni fogtok.
Bocsi, ha néha (gyakran) sárkány voltam csajok/srácok. Tudjátok ti, hogy minden csakis értük volt.
Büszke vagyok arra, hogy veletek dolgozhatok.
Az egész csapat nevében kívánunk nektek nagyon boldog új évet. Köszönünk nektek MINDENT.