Minden lehetőséget igyekszünk megragadni, hogy második otthonunkat (ami védenceinknek az első), igyekezzünk kicsit fejleszteni, szépíteni, nem csak azért, hogy komfortosabb legyen kutyáink/macskáink számára, hanem hogy több látogatót be tudjunk vonzani, ezáltal hátha többen kedvet kapnak az örökbefogadáshoz.
Nagy öröm volt, mikor tavaly megnyertük a Tesco által kiírt „Ön választ, mi segítünk” pályázat főnyereményét, 400000 Ft-ot, amit egy kis tanyasi feeling kialakítására kaptunk. Volt nekünk egy nagyon lerobbant kis lomos udvarunk, és régi vágyunk volt egy kis parasztudvart létrehozni ott, ahol a gyerekek megismerkedhetnek pár háztáji állatkával is, illetve tematikus programok keretein belül lehetőség lesz majd kicsit belelátniuk az otthoni kertészkedés, zöldség, gyümölcstermesztés rejtelmeibe. A vírus picit hátráltatott minket is, de készen vagyunk végre, legalábbis nagyrészt, hisz még szeretnénk pár állatkát Fügén és Borsón kívül (2 törpemalac).
Nagyon szépen köszönjük a Tesconak a lehetőséget, akik nem csak ezzel, hanem folyamatos húsadományokkal is segítik munkánkat. Várunk szeretettel mindenkit.