Minden adományozó fontos
Minden adományozó fontos. MINDENKI.
Nélkületek nem létezhetnénk, legyen szó bármilyen picike összegről, élelemről, tisztítószerről, plédekről, mindegy. 300 Ft is rengeteget számít.
Az Állatbarátos támogatók, segítők nagy része átlag civil ember, különféle foglalkozásokkal, többeteket személyesen is ismerjük. Van köztük tanár, eladó, főállású anya, vállalkozó, mérnök, gyári munkás, a paletta nagyon színes, de egy dolog közös, az olthatatlan állatszeretet és a segíteni akarás.
És vannak azok az emberek, akiknek a neve ismert és elismert, akik úgymond „celebek”, közszereplők. Akik hatással vannak tömegekre, akiknek a nevét sok ezer ember ismeri és adott esetben skandálja egy koncerten, egy sporteseményen.
Nagyon különleges dolog, amikor egy-egy ilyen ember az állatvédelem ügye mellé áll, mert ez ösztönözhet más, hozzá hasonló embereket is arra, hogy segítsen. Az ő hanguk valahogy tovább elér, az ő megjelenésük rengeteget számít. Példát mutatnak, tettre hívnak.
Fucsovics Márton híres teniszező, és nem mellesleg városunk, Nyíregyháza szülötte. Junior világelső, többszörös magyar bajnok, csapatban Európa-bajnok. 28 éves.
Marcinak van örökbefogadott kutyája, Chucky, igaz nem tőlünk, hanem a Kutyaovitól, de ez mit sem számít, hisz mentett kutya.
Tegnap olvasta a lebénult fiúcska, Batu sztoriját. Felajánlotta, hogy a támogatná őt, és kérte az összes számlát, ami vele kapcsolatos. Az összeset. ❤
Mivel Batu kezelése még folyamatban, és még közel sem értünk a végére, számlát pedig még nem kaptunk, így megbeszéltük, hogy ha lezárult minden, felvesszük egymással a kapcsolatot. Viszont ezen kívül elküldött nekünk 200000 Ft-ot, hogy vegyünk belőle bármit, amire a védenceinknek szüksége van.
Nem nagyon találtuk a szavakat…. ❤ Köszönjük Marci. Neked IS. Nagyon.
Ma újra voltunk a kórházban Batuval, és bent is hagytuk, mert ma délután, vagy holnap délelőtt mégis megműtik, hogy rögzítsék a csigolyákat, a gerincet, hogy ne mozduljon el tovább. Nem tudjuk, hogy mi történt vele, vélhetően elgázolták, de igazából ez már nem is számít. Csak a jelen, és a jövő. Amiben ő boldogan fog élni.