Maradjatok velünk
Nem csak a tegnapi napot szeretnénk nektek megköszönni, hanem az egész évet.
Nehéz ebbe belekezdeni mindig, mert szeretnénk felsorolni több száz, több ezer embert, de fizikai képtelenség.
Szeretnénk lefotózni, kiposztolni minden egyes konzervet, plédet, tisztítószert, gyógyszert, akármit-bármit-mindent amit kapunk, amivel hozzájárultok ennek a menhelynek a fenntartásához, de lehetetlen.
A kutyalétszám folyamatosan közelít a 200-hoz, a cicák száma gyakran eléri az 50-et.
Ez az év minket is komolyan megreccsentett, hisz a COVID miatt érezhetően kevesebb lett a támogatás, de ez teljesen érthető, rengetegen elveszítették a munkájukat, de mégis, sokan, nagyon sokan maradtatok velünk, ha anyagilag, tárgyadományban nem tudtatok segíteni, hát jöttetek önkénteskedni, sétáltatni, tereprendezni, ha kellett.
Tudnotok kell, hogy mindenki, bárki, aki csak egyetlen kiló táppal, vagy egyetlen kutya sétáltatásával hozzájárult ehhez az egészhez, nagyon fontos része az életünknek.
Az állandó és alkalmi önkéntesek, a támogatók, a sétáltatók, a segítők, a posztjainkat megosztók, örökbefogadók, mindenki, együtt alkotja ezt az egészet.
Miattatok, veletek kerek ez az egész. Tényleg képtelenség mindenkit felsorolni, kiemelni sem szeretnénk senkit, hisz úgyis tudjátok.
Tegnap közel másfél tonnányi eledel gyűlt össze, nagyon-nagyon szépen köszönjük MINDENKINEK ezt is, és az egész éves támogatást.
Őszintén reméljük, hogy akik tegnap kilátogattak hozzánk, vagy bármikor az év folyamán, azok jól érezték magukat nálunk, és egy picit visszaadhattunk abból a sok jóból, amit ti adtatok nekünk.
KÖSZÖNJÜK. Folytatjuk, ahogy eddig, igyekszünk minél több állatnak segíteni, bár a lehetőségek végesek, de a több ezer megmentett élet óriási boldogságot jelent. Mindenkit megmenteni sajnos nem tudunk, de megteszünk mindent, amit lehet.
Maradjatok velünk jövőre is. ❤