Karantén-felújítás

Halogatjuk már egy ideje, mert mindig van fontosabb, mindig kell valami másra a pénz, mindig osztunk-szorzunk, aztán sóhajtva legyintünk, „majd a következő alkalommal”. Olyan ez, mint a gyerekvállalás, sosincs rá jó alkalom.
Viszont elérkezett a pont, amikor muszáj foglalkoznunk ezzel a problémával is, és segítséget kérni tőletek.

Van nekünk egy belső karanténrészlegünk, ahol a beteg, lábadozó, sérült kutyákat helyezzük el addig, amíg nem állnak készen arra, hogy csapatba mehessenek. Szinte állandóan tele van, összesen 10-10 helyünk van a két helyiségben.
Annak idején pályázatból valósítottuk ezt meg, de ez már nagyon régen volt, az idő vasfoga pedig nem kímélte az eredeti verziót, amin azóta sem tudtunk fejleszteni.

Az oldalfalak szendvicspanelekből állnak, meg fém szegélyek is vannak, amiket nem kímél a pisi, hasmenés. Sokszor heteket kénytelenek itt tölteni műtött kutyák, vagy akár hónapokat nagyon hidegben a bőrbetegek. Ők nagyon sokan vannak, a kutyáink 90%-a sérülten, betegen érkezik.

Most ott tartunk már, hogy jó néhány karanténketrec használhatatlanná vált, nagyon fontos lenne a sterilitás, az viszont már jó néhány fakkban nincs, hiába fertőtlenítünk ezerrel. Nem várhatunk tovább, a kutyáink egészsége, maximális sterilen tartása alap.

A komplett munkálatokra 1,5 millió Ft+Áfa ajánlatot kaptunk, azaz 1905000 Ft-ot kell előteremtenünk, ami a normál működési költségünkön felül van. Az egészet újrafalaznánk, csempéznénk.

Szóval az idei évünk legnagyobb vállalása lenne ez, nagy összefogás kell, de hisszük, hogy a közösség ereje most is kézzelfogható lesz.
Nagyon örülnénk, ha a magánszemélyeken kívül cégek, vállalkozók is mellénk állnának, természetesen mindenki nevét kiírjuk, monogrammal, vagy teljesen, ha szeretnék.

A gyűjtés folyamatos, addig a pillanatig, amíg össze nem gyűlik ez az összeg, de nem csinálunk titkot belőle, hogy mindenképpen megcsináljuk, mert muszáj, és nem tesszük függővé a megvalósítást attól, hogy sikerül-e összegyűjteni a pénzt, vagy nem. Viszont minden egyes összegyűjtött forint óriási könnyebbség. 500 Ft is rengeteget számít.

A kutyáink egészsége mindennél fontosabb, nagyon szépen köszönjük, ha tudsz segíteni nekünk.
A ti összefogásotoknak köszönhetően épült meg 2 éve az idős kutyák 100 nm-es hőszigetelt épülete, kifutóval, 1 éve pedig a 8 részből álló kölyökkarantént tudtuk felépíteni, aminek köszönhetően szinte minimálisra csökkent a kölykök megbetegedési aránya.

Sosem lehetünk elég hálásak nektek ezekért az újításokért, amivel a védenceink életét teszitek komfortosabbá, biztonságosabbá. NAGYON KÖSZÖNÜNK MINDEN EDDIGIT ÉS MINDEN EZUTÁNIT!
Ha tudsz segíteni, az alábbi formákban teheted meg:

Bankszámlaszám: 68800109-11035240-00000000
IBAN: Hu51 6880 0109 1103 5240 0000 0000
BIC kód: TAKBHUHBXXX
PayPal: azallatbaratalapitvany@gmail.com
Adószám: 18791927-1-15

Közlemény: KARANTÉN.