Házikó projekt

Elkezdtük a kölyök kennel kutyaházait összerakni. Már tényleg csak pár nap, és készen vagyunk.
Hát, komolyan mondom, teljesen padlót fogtunk.

Még soha nem volt ennyire stabil, tartósnak tűnő, profi kutyaházunk egy kennelben sem az elmúlt 26 évben. A legkisebb 50000 Ft, a legnagyobb 193000 Ft ebből a típusból ( ilyen méretű kutyánk nemigen van ).
Tökéletesen hőszigetel, gyönyörűen illeszkedik mindenhol, az élek kb. megbonthatatlanok.
Évek alatt sem lehet ezeket tönkretenni, legyen a kutyi bármilyen aktív is.
A következő 5 éves tervünkben első helyen szerepel az összes faház lecserélése ilyenre. Milliós összegekről beszélünk, nagyot álmodunk, mint mindig, de hiszünk abban, hogy egyszer MINDEN kutyánk ilyenben alhat.
Hamarosan nyitunk egy úgynevezett “Házikó projekt” alapot. Kifejezetten csak erre fogunk gyűjteni, ennek a projektek a keretében, minden lehetséges fórumon.

Ha támogatnátok minket ebben, annak nagyon örülnénk. Szinte állandó létszám lassan a 200, de sok kutyink van, akik szeretnek összebújni, akik barátok, akik melegítik egymást szívesen a fagyos éjjeleken, így nyilván nincs szükség 200 házra. Rolex és Eliza pl. imádják egymást, ahogy Serpa és Regina is, őket kb. szétrobbantani sem lehetne éjjel. ❤️ Sokszor látjuk őket kómásan reggel egy házból előjönni, álmosan, de boldogan.
A kamaszok és kölykök is egy kupacban szunyálnak.
Ha megteheted, hogy egy komplett házat adományozz, ahogy a kölyökház esetében is néhány drága, jószívű és nagylelkű támogatónk, akkor a házakra vagy kennelre felkerül a neved.
És természetesen hálánk örökké üldözni fog. ?

Ha csak egy csoki, energiaital, vagy cigi árával tudod a nyugodt és meleg pihenésüket segíteni, azért is iszonyú hálásak leszünk.
2025 elejére megcsináljuk. Mert meg tudjuk csinálni, VELETEK, együtt. ❤️❤️❤️
Mint mindent, amit eddig kitaláltunk.

Az elkülönített számlaszám erre a projektre:

68800109-11064143-00000000
Közlemény: Házikó projekt.
Köszönjük szépen. ❤️