Yula

Yula az elsők közt került az autónkba a 3 napos túránk során.
A gazdái tök együttműködőek voltak, tényleg.
Egy hátsó kertbe volt kötve, volt háza, volt előtte víz is, a családanya óvatosan kérdezte, hogy esetleg tudunk-e új gazdit találni neki.
A története átlagos volt, kölyökként egy boltnál odacsapódott az hölgyhöz, aki megsajnálta. Adott neki inni, enni, szabadon élt náluk sokáig. Szerették a maguk módján.
Aztán Yula kamasz lett, és tombolni kezdtek a hormonok, plusz sem agyilag, sem fizikailag nem volt soha lefárasztva, pedig valami border beütés van benne, ők pedig baromi okos és dolgozni vágyó kutyák.
Unalmában talált magának “munkát”, elkezdte ritkítani a környékbeli szárnyasokat. Mivel a környéken már mindenki elkönyvelte őt a család kutyájának, így nyilván tőlük kezdték követelni a kártérítést. Valahol jogosan.
Így a saját és a kutya védelmében (mivel féltek, hogy bántani fogják), a pár hónapos kutyát kikötötték a hátsó udvarban. Nem akartak kutyát, hisz magukról is nehezen tudnak gondoskodni. De Yula nem ment el tőlük, ők nem akarták valahol messze kitenni, így jobb híján így oldották meg.
Yula 1 év körüli szuka, egyelőre semmi gond nincs vele, csapatban van, jól kijön más kutyákkal.
Szívféreg tesztje NEGATÍV.
Okos, ez már látszik, kedves, aktív.
Emiatt aktív gazdit keresünk neki, aki megmutatja neki a nagyvilágot, és elviszi kutyasuliba is, ő abszolút alkalmas lenne erre.
Szóval Yula gazdit keres.
Reméljük, talál is.

 

2020.01.04-én született, keverék szuka kutyus.