Yin Yang

Körülbelül 1 éves, keverék kan kutyus.

Egy fatelep, jó néhány kóbor kutya, és egy lelkiismeretes srác, aki próbált mindent megtenni értük.
Normannal úgy kerültünk kapcsolatba, hogy ivartalanítási programban kérte a segítségünket. Volt egy vemhes mami, de Norman akkor még nem értette és nem fogadta el ennek a dolognak a fontosságát, így a kicsik megszülettek (páran meg is haltak azóta). Már másképp látja.

Többet haza is vitt, de nyilván nem végtelen a helye, így a többiek kapcsán kérte a segítségünket. 2 kutya van, akire rábólintottunk, de még csak az egyiket sikerült megfogni. A másik folyamatban.

Szóval aki hozzánk került, a fatelepen Tapsi volt. Nálunk Yin-Yang lett a neve. Rettegett. Azzal indította a karrierjét, hogy beleharapott az egyik kollégánkba. Persze nem volt ez komoly, inkább csak félt. Sérült lelkén túl egy jópofa kis bőrbetegséggel is meg kell küzdenünk, de nem vészes.

Pár nap elteltével a kutya megértette, hogy nem akarunk rosszat neki, és már nem kapkod. Megadó típus, abszolút elnyomható, beleolvad a falkába. Mindamellett viszont a szép kategória, ha végleg megszűnik ez a bizonytalansága, egy nagyon jó kiállású fiatal kan lesz belőle.

Filigrán alkat, könnyű típus, simán mehetne lakásba is. Figyel, fülel, ha valami érdekes történik, tanulni vágyó kislegény. Magabiztossága fejleszthető, de melós kutya, ő most tanulja azokat a dolgokat, amik eddig kimaradtak az életéből. Soha nem volt gazdija, sosem kötődött, de láthatóan lenne erre igénye, szeretne tartozni végre valakihez. Türelmes, megértő gazdit keresünk neki.