Svetlana

Körülbelül 2 éves, ivartalanított keverék szuka kutyus.

Tudjátok, vannak azok a szerelemkutyák. Akik mindenkit megragadnak itt nálunk, pedig nagyon különbözőek vagyunk itt a menhelyen.
Vannak, akik a gyűrött arcú kis bulldog jellegű kutyákra vannak rákattanva, van, aki a picike kis csúnyácskákat szereti, van aki a lebénultakért rajong, vagy a bongyorkákért, esetleg a 3 lábú vagy vak kutyákért. Van, aki az esélytelen bullokat vinné haza.

És van ex-Lara. Aki ma már Svetlana.
40 kilós tömör gyönyör, de még minimum 10 kiló hiányzik róla, mert bizony sovány. Tehát normál állapotában úgy 50 kg.
Ivartalanításra érkezett egy romatelepről, vissza kellett adnunk láncra. Nem akartak lemondani róla. Az a 10 nap, amit nálunk töltött, pont elég volt, hogy visszavonhatatlanul, végérvényesen beleszeressünk.

Svetlana ugyanis egy kincs. A szó legszorosabb értelmében. Fogalma sincs, hogy mekkora, és milyen ereje van. Ő egy óriásborjú, egy báránylelkű tündérmackó. Megijed egy pár kilós kölyöktől, ha az rámorog, és bújik a hátunk mögé. Pedig egyetlen harapással elintézhetne bárkit. Nos, neki eszében sincs. Sőt. 😂

A véletlen úgy hozta, hogy Svetlana valahogy leszabadult a láncról visszavitele után, ebből rendőrségi ügy lett, és a szomszédok egy jópofa kis mérgezést is kilátásba helyeztek.
Gazdái belátták, hogy ez így marhára nincs rendben, így kérték, hogy mégis vigyük el.
Jót akartak neki.

Nekünk pedig nem kellett kétszer mondani. Óriási logisztika árán, némi költöztetéssel és átpakolással egy 15 nm-es kennelben tudtuk elhelyezni, egyelőre egyedül. De hamarosan csapatba kerül, abszolút alkalmasnak tűnik erre.

Nem adjuk telepőrzésre, házőrzőnek, kennelbe, láncra.
Adjuk viszont családtagnak, óriásbébinek, dögönyöznivalónak, szerelemnek.

Tökéletes kutya. Gyönyörű, hatalmas, fiatal.
Családot keres. Igazit.