Shilin

2018.07.10-én született, ivartalanított keverék szuka kutyus

Shilin lett a neve annak a nagyon fiatal körülbelül 2 éves  foximix kislánynak, akit egy hatalmas vágással a nyakán találtunk, egy lánc volt belenőve.

Erővágóval kellett róla levágni altatásban, mert másképp lehetetlen volt. A lánc egybeforrt a hússal, óriási fájdalmakat okozva neki. A nyaka azóta gyönyörűen gyógyul, már nem kap gyógyszert, kenegetni kell még, de ennyi.

Igazi terrier vér csorog az ereiben, nagyon aktív, pattog, mint a gumilabda, éber, kíváncsi, élvezi a „szabadságot”, bár kennelben van, de nem rántja vissza lánc. Ma végre engedélyt adott a dokink arra, hogy társaságba költözzön, és őszintén szólva hatalmas kő gördült le a szívünkről, hisz a karanténketrecben nyakig sz….os volt állandóan, az állandó ugrálás miatt széntkente a cuccot mindenhol, bőven jutott a szőrére is… 😀

Szóval a napi fürdés, törölgetés az élete része lett. Eddig. 🙏🏻
Miután igencsak szökős a kisasszony, és állandóan menne, ezért kizárólag lakásba adjuk örökbe, sok mozgással, aktív életmódú emberek mellé. Könnyű, táskakompatibilis, kicsike méretű, tökéletes ágyba, párnák közé. Nagyon pici gyerekek mellé és időseknek nem adjuk, neki ennél jóval több aktivitás kell.

Határozott jellem, nem szabad hagyni, hogy az ember fejére nőjön. Mindemellett viszont nagyon is igényli a simogatást, az embert.
Szóval Shilin ivartalanítása után (ami hamarosan megtörténik) nagyon gyorsan gazdit keres, mert ő itt előbb-utóbb tuti megkattan. Ismerkedni viszont már most lehet vele.