Serenity

Serenity 2019. októberében született keverék ivartalanított szuka kutyus.

Serenity a kiváló hírű nyíregyházi Tüzér utcai telep mellett bolyongott napokig. Egyszercsak úgy felbukkant a semmiből, nagyon fiatal, még csak 9 hónapos. Nem lehetett megfogni, senki nem ismerte ott, vagy mindenki letagadta, ez sosem derül ki. Sebes volt és enyhén bőrbeteg. Valami német vizsla beütése lehet, ez amúgy a természetén is meglátszik.

Nagyon okos, tanítható, figyel az emberre, értelmes, szívesen teremt kapcsolatot velünk, bár nem volt ez mindig így, dolgoztunk rajta. Nem ugat feleslegesen, inkább bölcsebb típus, bár megvan benne a kamaszok bohósága, ha játékról van szó.

Pórázon szépen sétál, gyerekekkel és felnőttekkel is jó a viszonya, kutyatársaival játszik, nincs vele gond, kanokkal és szukákkal is jól kijön. Igényli is a kutyatársaságot, de nem mindenáron, ha teljes értékű családtag lesz, sokat foglalkoznak vele, és lesz lehetősége kutyákkal találkozni, úgy is nagyon boldog lesz.

Serenity nyurga lábai, filigrán testalkata és habitusa miatt tökéletesen alkalmas aktív családba, ahol sokat mozognak vele, viszik kirándulni, sétálni.
A képek 2 hónapja készültek, már nem húzza be a farkát. 🙂
Néha azért látszik rajta a szomorúság, nem az igazi itt neki… Család kell. Mielőbb. Köszönjük, ha megosztod.