Sebastian

Körülbelül 2 éves, ivartalanított keverék kan kutyus

Sebastian az a fajta kutya, akitől icipicit megrémültünk először, mert nagyobb testű, és persze ő is hendikeppes, miért is ne…? Ő „csak” a farkát vesztette el, úgy a ¾ részét, nem tudjuk, hogyan. Csak úgy nem volt neki, viszont vérzett és csúnyán el volt fertőződve.

Így egy ízülettel rövidebb lett. Aztán még egy ízülettel… ugyanis a varrat szétnyílt, és így muszáj volt tovább csonkolni. Szóval már nem nagyon maradt csóválnivaló testrésze, cserébe rázza a fenekét, de annyira cukin és bájosan, hogy elolvadunk tőle.

Egy végtelenül jó természetű, nagyon fiatal kislegény, gyönyörű, mosolygós pofival, és nagggyon sok szeretettel a szívében.
Az tuti, hogy aki őt választja, egy szuperhűséges, hálás szeretetbombát kap a személyében. Hálás mindenért, a szeretetért, a kedvességért, a jó szóért, az ételért, tényleg mindenért.
Még kell rá pár kiló, de ezzel sem lesz gond.

Nyugodtan tűri a kezeléseket, nem morog, nem kapkod, inkább nyom egy csókot a gondozója arcára. Mintha tudná, hogy biztonságban van, és innentől csak jó jöhet. Okos, figyel az emberre, meg akar felelni, koncentrál, tanítható, nevelhető, a történtek ellenére egy igazán egészséges lelkű kutya.
Kérünk szépen neki sok-sok megosztást.