Rulett

Körülbelül 3 éves, keverék kan kutyus.  Mátészalkáról került gondozásunkba, bőrbetegen. A szőre  már teljesen helyre jött rá. Rulett egy extra cuki kutyus, mindene az ember.  Gyerekek mellé is tökéletes lenne.

 

Meg akartuk várni, hogy egy picit jobb idő legyen, és szép új képeket csináljunk Rulettről, mert ezek korábbi fotók, és ennél jóval puhább, dúsabb bundája van már, de sürgőssé vált, hogy gazdit találjunk neki mielőbb.

Anno, tavaly nyáron egy mátészalkai putri közepéről került hozzánk, eredetileg nem miatta érkezett a segélykérés, hanem egy Rosita nevű mami miatt, aki szinte kopasz volt a rüh miatt, 3 kölykével egyetemben.

A fotón látszódott még egy kutya, ő volt Rulett. Egy asztal alatt feküdt, amennyit ki lehetett venni a képből, azon egyértelmű volt, hogy nagyon nincs jól. Így jött ő is. Valószínűleg ő lehetett a kicsik apja, mert nagy volt a hasonlóság.

Amikor megérkezett, katasztrofalis állapotban volt.
Ő is bőrbeteg volt, füle tele volt trutyival, gyulladásban volt, sokáig rázta emiatt a fejét. Szemét alig bírta kinyitni, váladékos és gyulladt volt.
Nagyon félt. Magába fordult, fájt mindene, menekült tőlünk, egy sarokban gubbasztott sokáig.

Ahogy csökkentek, és végül teljesen elmúltak fizikai fájdalmai, úgy lett egyre nyitottabb, boldogabb.
Megtanult sétálni, megtanult együtt élni társaival, és a gyerekeket is nagyon megszerette.

Szukákkal és kanokkal is jól kijön, viszont neki az ember a mindene. Nagyon igényli a simogatást, a szeretetet, de nem erőszakos, viszont ha véget ér a foglalkozási idő, ami neki jut, hangosan nyüszít és sírdogál. Ez neki nagyon kevés.
Eleinte megpróbált megpattanni, mászott, de ez mára megváltozott.
Kisközepes, 3 év körüli, ivartalan, chipes, oltott, szívféreg negatív fiúcska.

A kis családból már mindenkit örökbe fogadtak, a mami és a 3 kölyök is boldogan él már családban, Rulett viszont még mindig nálunk van.
Egyik kedvenc kenneltársát, Savannah-t ma lefoglalták, hamarosan költözik, félünk, hogy ez újabb törés lesz neki. 😞

Nagyon bízunk benne, hogy megosztásaitok által neki is lesz akkora mázlija, mint Savannahnak, és valaki beleszeret. (03.03)

Rulett virtuális örökbe fogadója Cseszkó Hajnalka