Rodger

Roger és Helen 7 évesek. 4 éve vitte el őket egy idősödő pár, a férfi akkor 69 éves volt. A felesége 2 évvel ezelőtt meghalt, amíg élt, a kutyák jól voltak tartva, nem volt gond (egyébként a súlyukkal, egészségükkel most sincs gond).
A férfi pedig súlyos rákos beteg lett. Önmagát sem tudja ellátni, a családja jelezte tegnap, hogy gond van, és szeretnék őket visszahozni. Kértünk pár képet, hogy azonnal tudjuk őket hirdetni, a szerződés értelmében 3 hetünk van erre. Kaptunk is pár fotót.
Helen láncra verve, Roger egy 2-3 nm-es kennelbe bezárva. Ezek után eszünkben sem volt őket hirdetni, az idejüket húzni. A ma reggelünk arról szólt, hogy ide-oda pakoltunk kutyákat, költöztettünk, hogy tudjunk nekik egy kisebb kennelt felszabadítani. Fél órája pedig megérkeztek.
Pár napos megfigyelésük után fotózzuk majd őket, és megpróbálunk új gazdit találni nekik. Nem lesz egyszerű, bár viszonylag kicsik, és világos színűek, de 7 évesek. Bár őszintén szólva, ahhoz képest, ahogyan az utóbbi időben éltek, még a menhely is milliószor jobb…
(2020.10.21)

2013.11.24-én született ivartalan kan kutya.