Ria

2018.07.10-én született, ivartalanított, keverék lány kutyus.

Ria egyike azon bull típusú kutyáinknak, akiknek iszonyú nehéz családot találni. Ria kemény kutya. Nem való bárkinek.
Anno Ria és kölykei, Rebi és Bebi sztorija megrengette az oldalunkat, Bebi pár perces halálát, újraélesztését, majd teljes felépülését sokan követték. Tesóját, Rebit, bár sokkal erősebb volt, mégis elveszítettük váratlanul.
Bebi hamarosan gazdihoz kerül, Ria pedig, ahogy várható volt, maradt, és maradni is tűnik. Próbálkoztunk más kutyákkal összeszoktatni, de nem ment, csupán ideig-óráig. Számtalan, egyre elkeseredettebb próbálkozás után elengedtük a dolgot. Ria nem szeretne más kutyákkal együtt élni. Sem most, sem a jövőben.
Jó fél éve velünk van már, érkezésekor 2 év körülinek saccoltuk, tehát fiatal.
Emberekkel nincs gondja, semmi, szeret sétálni, nagyon aktív, erős kutya. Határozott jellem, amit tudni kell kezelni, hamar az ember fejére nőhet. Nyilván nem adjuk bárkinek, de több sikeres bull örökbeadás után jogosan reméljük, hogy neki is eljön az igazi.
Neki kell a tér, a mozgás öröme, bár szeretjük, ha védenceinket benti tartásra viszik, de Ria esetében ez csak akkor jöhet szóba, ha tényleg komolyan veszi a gazdi, hogy neki nem elég napi 2×10 perc egészségügyi séta.
Okos, hűséges társ lehet, de ehhez okos, határozott, falkavezér típusú gazdi kell. Természetesen már rég ivartalan. Ria gazdit keres.