Parker

2016.09.20-án született, keverék kan kutyus
Parker pofiján ugyanaz a melankolikus szomorúság van, mint bekerülésekor, és előtte az utcán is. Pár hete tele voltak a nyíregyházi csoportok a fotójával, rohangált a városközpontban. Nem tudni, honnan jött, de egy állatbarát család befogadta. Másnap reggelre megszökött tőlük.
Aznap újra rengeteg bejelentést kaptunk, újra megfogták, és chipet is olvastak.
Kiderült, hogy a korábbi gazditól 3 éve tűnt el, de azóta van új kutyája, már nem kell neki. Hogy hol volt abban a 3 évben, csak a jó ég tudja.
Az előző napi család újra befogadta, szerették volna megtartani, de reggel újra megpattant. Nem tudják, hogyan.
Ezúttal már hozzánk került, nálunk pedig benti karanténba, ahol esélye sem volt a szökésre. A családdal megbeszéltük, hogy fájó szívvel ugyan, de elállnak az örökbefogadástól (mi beszéltük le őket), hiszen ennek semmi értelme, hogy egyetlen percre sem lehet kint egyedül hagyni, mert azonnal meglóg. Ők a folyamatos benti tartást sajnos nem tudták megoldani.
Parker tehát maradt, középkorú lehet, nagyon nyugodt, nem túl ragaszkodó még most. Amúgy kennelben konkrétan vidámabb, ugrál a gondozója körül, megy utána, a fotózáson viszont mivel póráz került a nyakába, lefagyott. Vélhetően sosem sétáltak korábban vele. Nem fél a póráztól, csak nem tudja semmi pozitív dologgal összekötni. Még.
Az egyetlen pozitívum, hogy korábbi gazdája (valamelyik) ivartalanította is. Bár a sok posztja bejárta a várost, és senki nem jelentkezett érte,mi azért mégis teszünk egy próbát, hátha eljut a híre ahhoz a gazdához, ahol az elmúlt 3 évet töltötte. Ha nagyon rövid időn belül nem lesz meg, és nem kapunk megnyugtató magyarázatot arra, hogy miért nincs átírva a chip, és miért nem volt oltva az utóbbi években, akkor új családot keresünk neki. Szigorúan lakásba engedjük csak