Ophelia Gazdijelöltes

2019.01.08-án született, ivartalanított keverék szuka kutya.

Levél Opheliának.

Drága kicsi kincs! Tudjuk, nagyon rossz helyre születtél. Borzasztóan sajnáljuk, hogy át kellett élned, ahogy a saját gazdád forró olajjal leönti a hátadat, és kidob az utcára, majd letagadja, hogy valaha az övé voltál. Borzasztóan sajnáljuk, hogy a kölykeid (egyelőre) ott maradtak, és vélhetően ugyanez vár rájuk (dolgozunk az ügyön).

Nagyon sajnáljuk, hogy hosszú ideig tartó karantén után csupán egy 20 nm-es kennelt tudtunk neked adni, de annak nagyon örülünk, hogy a kutyatársaiddal jól kijössz. A sebeid be fognak gyógyulni, mi már látjuk, amit te nem, hogy elkezdett pelyhedzeni az új szőr a hátadon. Tudjuk, hogy nagyon viszket, de már nem tart sokáig, ígérjük.

Nagyon fiatal vagy még, hófehér, kedves, puszis, bújós, közepes termetű, ezért szeretnénk, ha szabad bejárásod lenne a házba, vagy ha lakásba kerülnél, mert te tényleg a legjobbat érdemled. Kényeztetést, szeretetet, gondoskodást, bújást.

Hidd el, nem az az élet, hogy forró olajjal locsolják a hátadat. Az igazi élet az valami egész más. És mi meg fogjuk neked ezt mutatni. Csak bízz bennünk.