Oliver

Oliver egy gyepiről van. Gazdás volt, világéletében egyedüli kutyaként élt, valószínűleg el is volt kissé kapatva, aztán mégiscsak szabadulni akart tőle a család, megváltozott életkörülményekre hivatkozva… No comment.
Oliver azóta sem találja igazán a helyét, emberekkel nagyon kedves, iszonyúan vágyik a közelségre, a simogatásra, a szeretetre, de látszik rajta, hogy nagyon hiányzik neki a stabilitás, a megszokott élete. Hosszas próbálkozás után végre találtunk neki egy csapatot, ahol elvan, de nem érzi jól magát, nem haverkodik a többi kutyával, ha közelednek hozzá, inkább elmegy.
Nem bánt ő senkit, őt sem bántják, de nem érdekli a többi kutya társasága, egyáltalán. Neki csakis az emberi közelség fontos. Semmi más. Gyönyörűszép, és ha nem gazdától került volna gyepire, biztosan nem mondanánk többnek 2-3 évesnél, annyira fitt, szépek a fogai, jó kondiban van.
8 éves jelenleg, de még sok-sok év van benne, ivartalan, oltott, chipes, egészséges. Mindenképp beengedős családot keresünk neki, nincs baja a kinti léttel abszolút, de a természete és emberimádata miatt fontos, hogy a család teljes jogú tagja legyen, és ne zárják ki a közös programokból, vagy az esti bentlétből.
Egyedüli kutyaként cuccolna, de igazából szoktatható bárkivel egy kicsi türelemmel.
Oliver nagyon keresi az igazit. A véglegest.

2015.03.01-én született, ivartalanított keverék kan kutya.