Noah gazdijelöltes

Noah 2020-03.13.-án született ivartalanított kan kutya.

Naomi, Noah anyja egy gödörbe hozta világra a kölykeit. Itt, valahol Szabolcsban, egy olyan megyében, ami állattartás szempontjából az utolsók közt kullog az országban.
Igazából 2 anya volt ebben az udvarban, Müzli és Naomi, Müzli, és kölykei is mind gazdisok már, Naomi és néhány kölyke nem volt ilyen szerencsés. Az anyuka németjuhász jellegű, talán Noah az, aki a legerősebben viszi ezt a vonalat.
6 hónapos kan, kamasz, játékos, kissé hebrencs, de ha feladatról van szó, tud koncentrálni, viszont hisztis, ha nem az történik, amit ő akar, a fotózása egy őrület volt. Minden érdekelte, csak a kamera nem, játszott volna kutyával, macskával (bár a macska necces), ment volna sétálni, mindegy volt neki, csak ne akarjuk egy helyben tartani. Akaratos, makacs jellem, és hangot is ad a véleményének.
Őt tanítani kell, nincs mese. Nem az a „kertbe kivágom, és majd jól ellesz” típus. Meg „minek a séta, ott a kert”. Neeeeem. Vele mozogni kell, őt ki kell használni, a mondat legjobb értelmében. Ő egy FELADAT. Egy nagyon okos kutya, de vele dolgozni kell, mert könnyen a gazdi fejére nőhet, ha nincs lefárasztva.
Ja, hát nem a legjobb marketing szöveg ez neki, tudjuk. De fontos, hogy tudja a leendő család, hogy mit kap. Egy kincset, egy csiszolatlan gyémántot. Csiszolatlant. Ez fontos.
Hisszük azt, és bízunk benne, hogy akad ebben az országban valaki, aki ezt bevállalja.