Mitsuko

2018.01.01-én született, keverék szuka kutyus.

Mitsuko lassan 5 éves lesz, hónapok óta velünk van. Tiszalökön fialt be egy farakás alá egy nyaraló kertjében, gazdi vagy chip nyilván a fasorban sem volt.

A kölykeit egymás után veszítettük el, ketten maradtak életben, ők már gazdisok, Mindy és Monte is Nyíregyházán találtak szerető családot.
Mitsuko azonban maradt, szívférgessége (amit kezelünk a lassú módszerrel) nem teszi könnyebbé a helyzetét.
Egy végtelenül kedves, bújós kutyalány ő, abszolút kompatibilis más kutyákkal, szereti az embereket, a gyerekeket is, termete miatt szívesen sétáltatják őt kisgyerekes családok is. Abszolút problémamentes, jó természetű, bájos, és valahogy mégsem kell senkinek, illetve csak a tipikus rétegnek, akik tacskó/terrierszerű mivolta miatt rárepülnek, hogy „jó lesz ez patkányozni a kertbe”.
Sokan megköveznek minket ezért, de vállaljuk. Nem, nem adjuk kerti csaholónak őket. És igen, a gyakori felmerülő kérdésre a válasz: így van, jobb neki nálunk addig, míg jön az igazi, minthogy egész életében egy hátsó udvarba kilökve csaholjon egyedül.
Fázóssága és emberszeretete miatt mindenképp benti tartásra szánjuk őt, amellett, hogy amúgy imád sétálni, tehát nem zárkózunk el a kertes háztól sem (sétával!!!), de csakis szabad bejárással a házba.
Kis testű, kompakt kutya, nem hangos, nem hiperaktív.