Misa

Körülbelül 2,5 éves, ivartalanított keverék kan kutyus.

Nem szerettük Misát az elején, nagyon nem.
Az az igazi, domináns, vérbunkó seggfej volt, angyali kinézete ellenére. Tombolt, válogatás nélkül belekötött mindenkibe, többször összekapott kenneltársaival, és mindig ő kezdte.
Nagyon nagy legénynek érezte magát, kajánál támadott, elvette a többiektől, ha azok lassabban ettek, emiatt többször száműztük kis kennelre, egyedül, hogy higgadjon le.
Több társaságban kipróbáltuk, de mindenhol elrúgta a pöttyöst.
Egy kennelbe került végül Trudyval, aki teljesen máshonnan érkezett, de szinte ikrek voltak, természetre és külsőre is.
A 2 bolond innentől egymást szekálta napi szinten, de az erőviszonyok kiegyenlítettek voltak, egymásnak nem okoztak sérülést, ám többször kellett vizet locsolni rájuk, vagy ordítani, mert tök kattantak voltak.

Aztán az ivartalanítás után kb. 3 hónappal történt valami. A hormonok kiürültek, Misa pedig egyre nyugodtabb lett. Trudy közben Luxemburgba költözött (pár napja a gazdi bejelentkezett, és közölte, hogy élete legjobb döntése volt az a kutya).
Misa egyedül maradt, de a múltbeli rossz tapasztalatok miatt rettegtünk más csapatba tenni, de muszáj volt, mert egyszerűen nem volt hely az új érkezőknek.
Döbbenetünk őszinte és mély volt. Misa tökéletesen beilleszkedett az új bandába, azóta többször más csapatba került az örökbefogadások miatt, és mindenhol angyalként viselkedett. Igazi jolly joker kutya lett, azaz bárhova, bárkihez gond nélkül tudjuk betenni.
Nyugodt, higgadt, gyönyörűen eszik a többiekkel, imádja a gyerekeket, okos, leül, pacsit ad. Imád mozogni, sétálni, de napközben nyugodtan pihen, nem őrjöng, nem ugat. Puszit oszt a látogatóknak, és szeretettel fogad bármilyen új bekerülő kutyát a kennelbe, legyen az kan vagy szuka. Jelenleg is 3 másik kutyával él együtt problémamentesen. Biztosak vagyunk benne, hogy akár lakásban sem rombolna, de szeret kint is lenni. Közepes termetű, másfél év körüli fiúcska, az egyik legjobb kutya lett a menhelyen.
Nyugodtan tűri a tavaszi nyírást, kozmetikázást is.
Nagyon szeretjük. És nagyon szeretnénk neki is megtalálni az igazit. Olyan gazdit keresünk, akinek nem ördögtől való a sétáltatás gondolata, aki nem egy bioriasztót akar a kertbe, aki meglátja benne a társat, az okos, tanulni vágyó kincset.
Ivartalanítva, chippel ellátva, többszörösen oltva, szívféreg negatívan várja a leendő gazdit.