Mike gazdijelöltes

2011.10.03-án született, keverék kan kutyus

Mike anno Pamacs volt. Kölyökként ment el tőlünk, most 8 éves. A jelenlegi csapat nem ismerte őt, hisz nagyon rég költözött el tőlünk.

Egy telefonhívás érkezett, jó pár hete már. A gazdi volt, jelezte, hogy visszahozza a kutyát, ha nem jöhet vissza, el fogják altatni. Döbbenten hallgattuk a beszámolót, miszerint a kutya 8 év után megharapta a saját gazdáját. Fogalmuk sincs, mi történt, és nekünk sem.

Mike nem kicsi, és ráadásul kan, szóval nem kis fejtörést okozott, hova tegyük, de nyilvánvalóan teljesen kizárt volt, hogy hagyjuk elaltatni, ezt nem is lehet a tudtunk nélkül, szerződésben van.
Szóval Mike megérkezett, és karantén után betettük csapatba, lesz, ami lesz alapon. Semmi baj nincs vele, kannal és szukával és jól kijön, és az agressziónak a legkisebb jelét sem mutatja. Egyetlen pillanatra sem.

Nem morog, nem akar harapni, eszében sincs bántani senkit. Pórázon szépen közlekedik, nagyon jó kutya. Csak hát 8 éves, meg kan, meg fekete, meg nagy testű.
Szóval hatalmas esélye van annak, hogy nálunk fogja tölteni élete hátralévő részét, persze a remény hal meg utoljára. Mi azért bizakodunk. Hátha.