Meylea gazdijelöltes

Meylea Gulács környékén „találódott”. Egy Anikó nevű állatbarát hölgy találta, aki kétségbeesetten próbált segítséget kérni bárkitől késő este, akit elért. A kutya nagyon rosszul volt, a széklete véres volt, ő pedig bágyadt, elfekvő. Tőlünk 70 km-re volt, mire az üzenetre reagálni tudtunk, már úton volt vele a nyíregyházi állatkórházba, és azt írta, a PCAS fogadja, mert őket hamarabb elérte.
Gyors egyeztetés Ágival, a PCAS kollágájával, megbeszéltük, hogy Meyleát mégis inkább mi fogadjuk, mert ők most sokkal rosszabb helyzetben vannak anyagilag és helyileg is.
Meylea megérkezett a kórházba, pillanatok alatt kiderült, hogy parvos. Bár már egy év körüli, de nyilván semmilyen oltást nem kapott soha.
Nagy küzdelem volt. Meylea napokig kórházban lebegett élet-halál közt, majd egyszer csak úgy döntött, élni akar. Sokáig nem evett, infúzióval tartottuk életben, aztán az egyik reggel egy üres tálat találtunk a kis helyén. Üres tál látványa ritkán okoz nálunk ekkora eufóriát, aztán mikor az első csóválás megérkezett, a fellegekben jártunk. Meylea túl volt a kritikus időszakon.
Anikó folyamatosan érdeklődött az állapota felől, de napokig nem tudtuk megnyugtatni.
Mára már túl van minden nehézségen, kapott chipet, oltást, és csapatba költözött. Egy rendkívül szerény, kedves, jóindulatú, barátságos kislányt ismertünk meg a személyében, aki nem vágyik túl sokra, csak hogy szeresse valaki. Elsősorban kinti-benti vagy benti tartást képzelnénk el neki.
Átlagos aktivitású, bájos, szerény kutya. Keressük neki az igazit.
2019.12.23-án született keverék szuka kutya.