Marshall

Marshall egy “véletlen baleset”. Annyira fullon vagyunk mindig, hogy tényleg csak súlyos állapotú kutyákat tudunk már csak fogadni lassan, vagy olyanokat, akik nagyon komolyan rászorulnak a segítségre. Tudjuk, mindenki rászorul, de muszáj priorizálnunk.
Pár napja megjelentek vele a menhelyen, miszerint Borbányán, Nyíregyháza egyik kertvárosi részén találták, vélhetően autóbaleset, vérzik, remeg. A kocsiban csak annyit láttunk, hogy fekszik, nincs túlságosan topon, így igent mondtunk, egy kollégánk épp a kórházban volt, Marshallt indítottuk volna egy saját autóval, de pár perc múlva láttuk, hogy nincs nagy baj.
Marshall valóban zavart volt egy picit, de pár perc múlva a melegben kitisztult a tekintete, 4 lábon stabilan állt, így nem volt szükséges kórházba vinni. Az egyik körme sérült minimálisan, nem kizárt, hogy elcsapta egy autó, de amúgy jól van.
Viszont nagyon fél. A pórázt nem ismeri, a felemelt kéztől egyelőre nagyon fél, de nem támad, nem agresszív, csak bizalmatlan.
Fiatal, 2 év körüli ivaros kan.
Igazából kereshetnénk az eredeti gazdáját, de van értelme?
Azért ha valaki felismeri a környéken, szóljon.
Ha nem jelentkezik senki, aki hitelt érdemlően tudja bizonyítani, hogy a kutya az övé, Marshall gazdikereső státuszba lép.
Egy biztos, nálunk nem fog kapni verést, kiabálást, bántást. Fog viszont kapni ételt, vizet, beszalmázott fekhelyet, chipet, oltásokat, sok szeretetet, és reményt, egy normális életre.
2016.11.11-én született, ivartalanított, németjuhász jellegű kan kutya.