Maddox

Maddox 2020.02.26.-án született, keverék, ivartalanított kan kutya.

Ketten voltak, a semmi közepén. Egy kisfiú és egy kislány. Nyilván feleslegesek voltak valakinek, megszülettek, és nem kellettek senkinek.
Maddox tesója, a lány, hamar gazdis lett, kisróka kinézete elvarázsolta a leendő családját. Maddox viszont maradt, és itt is nőtt fel. Már 7 hónapos, pár hetes kora óta a lakónk.
Az egyik legszebb kamaszunk, de kikerült a „kiskosárból”, már nem az a puha, cuki, bájos kölyök, aki volt, már lassan felnőtt lesz.
A kamaszok átka, ha nem találunk gazdit úgy 3 hónapos korukig, nagy eséllyel itt ragadnak, hisz aki pici kölyköt szeretne, annak már ők túl „idősek”, aki nyugodtabb felnőttben gondolkodik, annak pedig túl aktív, túl fiatal.
Nagyon nehéz ez, nekik is. Ez az az időszak, amikor a leginkább tanulnának, fejlődnének, az agyuk, mint a szivacs, szomjaznak a tudásra, a tanításra, az aktív életre. Ehelyett egy nyomorult betonkennelben telik a gyerekkoruk, minimális ingerrel. A legfájóbb sorsok az övék. A legszomorúbb, legtragikusabb élethelyzet, és mi nem tudunk mást tenni, csak hogy ezerrel ajánlgatjuk őket, írjuk róluk a gazdikereső posztokat, reménykedünk abban, hogy nem itt válnak végleg felnőtté.
Maddox játékos, fejlődő jellem, alkalmazkodó típus, ő még bármilyen ritmust felvesz. Megtanult sétálni, a csapatában jól érzi magát, de sosem volt része abban az igazi család feelingben, amit minden kutya megérdemel.
Ivartalan, chipes, oltott, egészséges, jó fej. És senkinek nem kell. Kérünk szépen sok megosztást. Köszönjük.