Linda Gazdijelöltes

Körülbelül 5 éves, ivartalanított keverék szuka kutyus. Hajdúhadházról került gondozásunkba. A nyakába teljesen bele volt nőve a lánc, amit a biztonság kedvéért lakattal rögzítettek rá. Hosszú hetekbe telt, mire teljesen rendbe jött. Linda egy tünemény: nagyon nyugodt, türelmes lányka, a kezelések alatt soha egy morranása sem volt. Bárkivel rögtön összebarátkozik, nagyon kedves és barátságos. Okos és figyelmes, igényli a tanítást.  Más kutyákkal is jól kijön. Pórázon sétál, de csak hámmal sétáltatható a nyaka miatt.

Örökbe fogadható!

Linda egy szabolcsi faluban kóborolt. Chipes volt.
A falubeliek sokszor látták utcán, vérző nyakkal, ugyanis Lindusunk bizony tipikus nyakas kutya volt.
Szerető gazdija úgy gondolta, jó móka a kutyát megkötni, jóóó szorosan, hogy esélye se legyen megszökni.
Egy jó barátunk, régi önkéntesünk, Mesi bukkant rá, aki átutazóban volt ott.

A gazdi telefonhívásunkra letagadta a kutyàt, hebegett-habogott, a feljelentés természetesen megtörtént, és természetesen jó magyar szokáshoz híven, az ügyet lezárták, eredmény nélkül.
Linda mesésen kijön a társaival, bár elnyomható típus, emiatt fele akkora társai sajnos ki is fogták. Ő mindenkihez nagy szeretettel és bizalommal közeledik. Olyan tipikus nagy macilány, aki imád bújni, kedveskedni, a gyerekeket is nagyon szereti.
Szeret kint lenni, bármilyen furán hangzik is, bent nyugtalanabb volt, de egy kinti-benti tartást simán el tudunk neki képzelni.

Linda tehát gazdit keres. Olyat, aki soha többet nem köti meg.