Kylo

Egy gyepin jártunk nemrég, nem állt szándékunkban kutyát hozni akkor, egész más miatt mentünk.
Aztán máshogy alakult. Ez a gyepi olyan, mint egy kis menhely, a kutyák minden nap futhatnak egy pár kört szabadon az udvaron, akkor érkeztünk, mikor épp ő volt kint pár társával.
És hát igen, van az úgy, hogy csak úgy lehajolsz megsimogatni egy kutyát, a következő pillanatban meg a nyakadban csüng, ölel, mint egy ember, bújik, de neeeem, nem olyan szomorúan-könyörgően, hogy jajjj ments ki innen, hanem olyan kedvesen, mintha ha azt mondaná:
Hellószia, én Kylo vagyok, te ki vagy? Végülis mindegy, mert bárki is vagy, szeretleeek… Gyere, bújjunk össze!”
Kylo egy végtelenül kedves, 3 év körüli mudimix fiúcska, csordultig a szíve szeretettel, csupamosoly, kiegyensúlyozott, vidám, úgy néz az emberre, hogy… de hisz látjátok a képeken. Na így néz.
Jelenleg kicsit kevesebb rajta a szőr, mert nagyon melege volt már, de a természetén ez mit sem alakított. Neki mindenképp szükséges a tér, a mozgás lehetősége, a séta, a feladat, de emberimádata miatt leginkább olyan családot keresünk neki, aki teljesen beengedi őt az életterébe, mert ő ott szeret lenni, ahol az imádott kétlábú. Lefordítva: Kertes ház abszolút előny, de örülnénk, ha bent alhatna – ha akar.
Sajnos szívféreg tesztje pozitív lett, de lassú módszerrel kezeljük, nem bonyolult, segítünk végigmenni a gazdival ezen az úton a gyógyulásig. Ez nem lehet akadály.

 

2019.01.01-én született, ivartalanított mudi jellegű kan kutya.