Kleó

Körülbelül 3 éves ivartalanított keverék szuka kutyus.

Kleo is nyakas kutya volt. Rengeteg ilyen kutya kerül be hozzánk, akiknek vélhetően kölyök korban szoros lánc, bálamadzag, akármi kerül a nyakába, ami nyilván nem nő a kutyával együtt…

Így az eszköz szépen lassan belenő a nyakba, a gyógyulás pedig hetekig tart. Már ha van olyan szerencséje a kutyának, hogy elszabadul és valaki megtalálja.

Kleo gyönyörű. Kisközepes testalkatú, okos, tanítható, 3 év körüli szuka. Imád sétálni, futni, kirándulni, és igényli is. Határozottan lakásba, de MINIMUM kinti-benti tartásra szánjuk, olyan helyre, ahol bármikor bemehet. Ahol nem kérdés, hogy ágyban/kanapén/puha fekhelyen alhat, ahol fel sem merülhet, hogy elég neki a kert a szaladgálásra. Nem elég. Senkinek nem elég, de neki különösen nem.

Az ő esetében különösen szigorúak leszünk, egyik kolleganőnk kedvence ő, de sajnos nem olyanok a körülmények, hogy örökbe fogadhassa. 😞
Nagyon fontos, hogy Kleonak is szimpatikus legyen a jelölt, kedves mindenkivel, de látnunk kell rajta, hogy “másképp” néz arra a valakire.
Nem megnehezíteni akarjuk a helyzetét, egyszerűen csak nála fontos az a bizonyos szikra.
Más kutyákkal tökéletes a viszonya.

Kleo szuper családot keres.