Kisó

Kisó 2020.03.01.-én született ivartalanított szuka kutya.

Kisó szépen sétál, kedves, és kb. ennyi az infóm róla a gondozójától. Hát igen. Tipik beragadós kutya, az a típus, akiről nagyon nincs mit mondani, nincs horror sztori, nincs dráma, nincs vér, semmi olyan, ami az embert felkavarja, megmozgatja.

Kisó csak úgy jött, baromira megsajnáltuk ezt a kamasz kislányt, aki csak úgy csapódott ide-oda hetekig, árokparton aludt, megpróbált bemenni udvarokra, kertekbe, kereste a biztonságot, a szeretetet. Senki nem fogadta be.

Egy főút mellett héderelt hetekig, végül hozzánk került. Karanténoztatása után csapatba költözött, ahol visszafogott, sokszor csak úgy ücsörög a háttérben, míg a többiek rohannak simiért. Pár napja lementem egy látogatóval a kennelsorra, és kb. a szívem szakadt meg.

Kisó csak úgy ült hátrébb, reszketett a hideg miatt, nézett engem meg a látogatót, de nem jött oda. Valami végtelen megtörtség és lemondás volt a tekintetében. Szomorúsága konkrétan a csontomig hatolt.

A csapatával jól kijön, nem balhézik, de nem is aktív annyira, az a fajta kutya, aki annyira érzelmes, hogy a menhely a végletekig megviseli. Hiába a szeretet, a gondoskodás, de valahogy érzi, hogy neki nem itt a helye. Annyira szeretnénk neki egy jó gazdit, egy családot. Kérlek, oszd meg a posztját. Nem itt a helye. Nagyon nem.