Kadosa

2019.01.10-én született, ivartalanított kan kutyus.

Kadosa egy tündér. Egy végtelenül jóindulatú, bizalommal és hálával teli fiatal kan, akit egy szabolcsi kistelepülésen valamilyen maró, savas anyaggal öntöttek le, emiatt egész háta egy hatalmas, lüktető seb volt.

A kék Lukács krémes kezelésnek és az antibiotikumoknak hála, a gyulladás hamar megszűnt, az érintett területet körbe borotváltuk, és ma ő is engedélyt kapott arra a dokitól, hogy leköltözzön a kennelsorra, társaságba. Nagyon jól kijön kutyákkal, és jót tesz neki, hogy végre nem egyedül kuksol a karanténban, hisz nagyon is társasági lélek. Imád ölben lenni, azt hiszi, hogy ő egy baba. 😀

Iszonyú hálás a jó szóért, a simogatásért, a kedveskedésért.
Csak sejteni lehet, hol élt eddig, nem túl szívderítő helyen. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy ennyire hálás, kedves, jóindulatú. Értékeli a jót, nagyon is. Jót… hát, inkább jobbat. Neki már a menhely is a „jó” kategória, ahhoz képest, ahol eddig élt.

Halvány sejtése sincs arról, hogy ennél ez még jobb lehet. Mi viszont meg akarjuk neki mutatni, hogy igen, ennél SOKKAL jobb is lehet. Van valaki ebben az országban, aki szintén meg akarja neki mutatni? Mi hisszük, hogy igen. Kivárjuk neki. Kérünk szépen sok-sok megosztást, hátha eljut az álomgazdihoz a híre.