Jorgosz

Jorgosz sztorija is nagyon rosszul indult, mert konkrétan fel akarta akasztani a saját gazdája, aki egy sötét fészerben tartotta, bőrbetegen, szenvedve, rövid láncon. Szerinte gyógyíthatatlan beteg volt, és megkönnyebbülés neki a kötél.
Hááát, kötelet nem kapott, de kapott segítséget, gyógyszereket, gondoskodást, szeretetet. Az utolsó pillanatban. Lángoló, sebekkel teli teste lassan megnyugodott, a szőre visszanőtt, a lelke meggyógyult, a bizalma visszatért. Sok munkánk volt benne. Nagyon sok. Ennek már több, mint két éve.
Azóta Jorgosz felépült, és bull típus létére vagy annak ellenére inkább, tökéletesen működött csapatban, kanokkal és szukákkal is. Imádott sétálni, imádott bújni, napozni, egy tökéletes kutya. Tényleg az. Nagyon szerettük, szeretjük most is. Aztán jött egy iránta való érdeklődés egy fiatal, debreceni pártól ami váratlan volt, de nagyon felemelő. Működött az együttséta, az élménynap, a lakáskutyaság, a bújás, minden. Szerelem volt, első látásra. Mindkét fél részéről, szerintünk. De sajnos tévedtünk. Jorgoszt többször az utcán találták, nem tudjuk pontosan mi történt, de közös megegyezés alapján arra a döntésre jutottunk, hogy vissza kell jönnie. Ez így nem mehet tovább, hogy pár naponta az utcán kóborol, kitéve esetleges támadásoknak vagy balesetnek.
Nem egész 3 hónapnyi gazdás lét után visszakerült a menhelyre és azóta is itt van, hiába a saját kennelsorának legelső kenneljében, szinte láthatatlan. Egyetlen komoly iránta érdeklődő sem volt ez a másfél év alatt. Még mindig társaságban él, igaz most csak egy szuka kutyussal, de a természete mit sem változott. Ugyanolyan tündéri, tipi-topi kis szeretetcsomag az egész lénye, aki nagyon várja, hogy végre rátaláljon az igazi. Jorgosz ennyit kér idén karácsonyra. Egy otthont. Egy családot.

2021.04.12. negatív szívféreg teszttel rendelkezik.

2019.09.17-én született, ivartalan keverék kan kutyus.