Jack Sparrow Gazdijelöltes

Jack Sparrow 2019.02.16.-ban született ivartalanított kan kutya.
Jack Sparrow története millió megosztást kapott nemrég. Ő volt az a kutya, akit 4 hónapja fogadtak örökbe, egy kisfiú és az anyukája, és Jacket egy erdőben tartott rendezvényen találták csapzottan.
Mint kiderült, anyuka reggel futni ment, póráz nélkül, Jack meglépett, anyuka idegesen közölte, hogy elege van belőle, és hogy MAJD megkeresi, de addigra mi megkerestük. Azóta sem jelentkezett, már amúgy hiába.
Szóval Jack Sparrow ismét gazdit keres. Bújik már újra, nagyon igényli az emberi kontaktot, kicsit meg is lett kozmetikázva, hogy ne úgy nézzen ki, mint egy ősember a barlang mélyéről, mint amikor összeszedtük.
Nem szökős amúgy, de a reggelente nyitva hagyott kocsikiállós akció igencsak izgatta a fantáziáját, szóval tényleg, komolyan kérünk szépen mindenkit, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik komolyan veszik a biztonságát.
Szeret mozogni, kirándulni, nem kertben elhéderelő típus, tényleg nem. Neki kell az inger, az újdonság, hisz fiatal, okos, tanítható. Nincs bajunk esetében a kinti tartással, ha megfelelőek a körülmények. Azaz maximális szeretet, tanítás, stb. Osztani ér.