Izabell

Nemsokára itt az ötödik szülinapja. Izabell vélhetően itt ünnepli majd, hatalmas csoda lenne, ha mégsem. Ősidők óta velünk van.
Kölyökként került be hozzánk, örökbe is fogadták, aztán hamarosan visszajött.
És azóta itt van.
Katáékon kívül, akik állandó sétáltatói, igazából soha senki nem figyelt fel rá. Mert „jellegtelen” típus külsőre, fekete nagyrészt, semmi extra, se nem kicsi, se nem nagy, egyszerűen nem tűnik ki a többiek közül. Nem sír keservesen, nem könyörög szomorú bociszemekkel a simogatásért. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy nem igényli, dehogynem.
De Izabell, úrinő, nem könyörög. 😏☺️
Vagány kiscsaj, és van önálló akarata, könnyen kezelhető, de ha a társai indokolatlanul piszkálják, odacsíp. Érthetetlen, mit keres itt nálunk, illetve értjük valahol, csak nehezen fogadjuk el.
Kertes házban érezné jól magát, világéletében kint élt, de természetesen biztosan nem vetné meg a benti létet sem, viszont kell a kert, a mozgás, arról szó sem lehet, hogy ő ne sétáljon soha többé, mert hát ugye ott a kert… Szóval olyan gazdit keresünk, aki hajlandó vele foglalkozni, és elviszi sétálni gyakran.
Ivartalan, kompatibilis szukával és kannal is, általában 3-4 kutyás falkákban él, aminek az összetétele változik néha, de ő alkalmazkodik. Nagyon kevés kutya volt eddig, akivel nem találta meg az összehangot. Bújós, igényli az érintést, az emberi kontaktot, és nagyon ragaszkodik ahhoz, akit ismer, akit szeret.
Izabellnek fogalma sincs róla, hogy az gazdikeresési hajszában ő az utolsók közt kullog. Mi meg nem akarjuk elfogadni. Családot neki! Megérdemli végre.
(2020.10.01.)

2015.10.30-án született,ivartalanított keverék szuka kutyus. Kölyökkorában örökbe fogadták, ám most visszakerült Állatotthonunkba. Először kicsit félénk, de hamar feloldódik és kedves, élénk, pusziosztó kutyus lesz belőle. Várja az álomgazdi jelentkezését, aki ezúttal élete végéig kitart mellette.Örökbe fogadható!