Isabeau

Körülbelül 2019. júliusban született, keverék szuka kutyus.

Sosem csináltunk belőle titkot, hogy adunk külföldre örökbe kutyákat. Szívesen, és örömmel. Egészen pontosan Németországba, egy olyan szervezeten keresztül, akikkel nagyon hosszú évek óta együtt dolgozunk.

Kettenlos e.V. önkéntesei időt, pénzt, fáradságot nem kímélve hirdetik, szűrik, előkontrollozzák a német jelölteket, és nagyon jól csinálják, hisz olyan gazdis képek jönnek vissza, hogy mindig elmondjuk, hogy minket is örökbe fogadhatnának ilyen helyekre.

Tévhit, hogy hülyére keressük magunkat rajtuk, sőt. Gyakorlatilag többszörösét rájuk költjük itthon, mint amennyi a kinti befogadási díj.

Tévhit, hogy csak a kicsike, cukimuki kutyák mennek ki hozzájuk, nem egy, nem két idős, fekete, sérült kutyának is találtak már mesés gazdikat a kintiek. Nemrég pl. kimondottan idősebb, 10 év feletti kutyit keresett egy család, a saját idősödő kutyájuk mellé. Itthon 4-5 év felett már leginkább csak a szájhúzgálás jut nekik, senkinek nem kellenek…

A magyar úgy gondolja, nehogy hamar elveszítse, magát félti. A német úgy gondolja, hadd legyen pár utolsó szép éve. A kutyát nézi. Persze kivétel itt is, ott is van, de többségében bizony ez a jellemző.

A kialakult koronavírus pánik miatt sorra „zárnak be” az országok, ez a kutyák kiutazását is veszélybe sodorta természetesen. Inaya és Isabeau hirdetve sem volt, német lányainknak kiküldve a fotóikat, azonnal zöld utat kaptak, mesés ideiglenes befogadó várta őket, és már volt is rájuk jó pár érdeklődő.

Inaya már ivartalan, Isabeau sajnos tüzelni kezdett, így még minimum 2-3 hetet várnunk kell. Spicc keverékek, cukik, picit hisztisek, elkényeztetettek, de nagyon fiatalok még, 1 év alattiak, nevelhetőek.

Kizárólag lakásba mehetnek, ez nem lehet alku tárgya. Türelmes, tapasztalt gazdik jelentkezését várjuk, akik képesek betölteni a falkavezér szerepet, mert amilyen kicsik, olyan gyorsan a fejükre fognak nőni bárkinek. Részletes bemutatkozással, privát üzenetben lehet rájuk jelentkezni.