Indiana Gazdijelöltes

Körülbelül 2 éves, ivartalanított, keverék szuka kutyus. Egy önkormányzat udvarába húzódott be, minden bizonnyal más kutyák támadták meg, tele volt sérülésekkel. Indiana egy nagyon kedves, cuki, barátságos kislány, elragadó a felemás szemével. Jelenleg még a karanténunkban lábadozik, de ezt nagyon nehezen viseli, folyamatosan sír. Aktív kutyus. Más kutyákkal még nem ismerjük a viszonyát. Pórázon sétálni tanul.

Örökbe fogadható!

Indiana egyike azoknak a kutyáknak, akikre valószínű millió érdeklődő lesz, nem esélytelen kategória, de mégis fontos, hogy írjunk róla.

Egy szabolcsi település önkormányzatának épületénél találták egyik reggel. Ezer sebből vérzett, arca felhasadva, vemhes volt és a lába is eltört, egész pontosan lábfejében egy csont.

Bár sokan elítélik, de egyértelműen az ivartalanítás, vemhességmegszakítás volt az első. Előtte készült röntgen, műteni nem kellett, a csont magától forrt össze.
Indianát kutyák támadhatták meg, sebei egyértelműen erre utalnak.

Indiana gyönyörűszép. Szeme felemás, egyik kék, másik barna. Szőre is különleges. A kutyáktól fél, ami érthető, de nem félelemagresszív. A macskákkal nincs gondja.
Fiatal, 2 év körüli kislány, a bezártságot kis kennelben rosszul tűri, de nem szökni akar, egyszerűen unatkozik.

Olyan helyet keresünk neki, ahol kellőképp türelmesek vele, elfogadják, hogy tanítani kell, és hogy más kutyákhoz való viszonyában neki kell egy kis idő.
Embereket nagyon szereti, ragaszkodó típus. Kinti-benti, vagy benti tartást tudunk neki elképzelni leginkább, olyan helyet, ahol a családdal lehet.