Humphrey Gazdijelöltes

Körülbelül 10 éves, ivartalanított keverék kan kutyus. Mátészalka mellett feküdt egy árokparton. Az egyik első lábfeje hiányzik. Ez egy régebbi sérülés. Humphrey egy nagyon cuki, jó kutya. Nyugodt, csak egy kanapéra van szüksége, ahol egész nap lustálkodhat, és sok simogatásra. A többi kutyustól egy kicsit félti az ételét, de nem problémás. Más kutyákkal jól kijön.

Örökbe fogadható!

Újabb esélytelennek tűnő…
Humphrey kora kb. meghatározhatatlan. Fogai nem túl jók, de ez az elhanyagolt tartás miatt is lehet. Valahol 6-9 év között lehet.
Tüneményes, kistermetű kutyuli, egy kis kozmetika után gyönyörű lesz, persze most is az, csak most kócos.

Egy ilyen kinézetű kutyára amúgy millióan ugranának, csak épp ő nem “teljes értékű”. És nem is fiatal.
Az egyik mellső lábából konkrétan hiányzik egy darab, egy nagyon régi sérülés lehet, emiatt biceg, a sérült lábát mankónak használja. Ortopéd szakorvosok szerint nem kell amputálni a lábát.
Hosszú sétákra emiatt egyáltalán nem alkalmas, nem is igényli, sokat pihen, nyugodt típus.

Pár hete lakik csak nálunk, a karantén udvarán, ahol váltják egymást a lábadozók, mielőtt lemehetnek kennelbe. Őt nem tehetjük le, mert a betonaljzat egyáltalán nem tenne jót neki, plusz a zsufi miatt azonnal kifognák a többiek maguknak.

Nem balhézik senkivel, de nem is keresi a társaságot. Csak csendesen elhúzódik magának, leginkább a házában kuksol szomorúan.

Borzasztóan sajnáljuk őt, mert nagyon megviseli ez az egész. Utcán bicegve szedték össze. Chip nem volt.
Sokszor kapunk támadást amiatt, hogy idősebb embereknek nem adunk kutyát. Tévedés, kölyköt, fiatalt nem.
De ennek a csodaszép fiúcskának simán el tudunk képzelni egy modernebb felfogású, fiatalos nyugdíjast, aki naponta 2x leviszi egy rövid egészségügyi sétára, megemeli pár kilós kis testét, amíg leérnek, nem lépcsőzteti, vagy liftes bérházban lakik.

Nem szeretnénk udvarra adni, ő egy olyan igazi kis tv nézős, nyugalmat igénylő kutyi, akivel sokat van együtt az ember, de nem várja el tőle, hogy kilométereket fussanak az erdőben.

Humphrey tehát kiadó kanapét keres, illetve inkább fekhelyet, mert ugrálni nem tud.

Humphrey virtuális örökbefogadója Kolozsné Rácz Marcsi