Gretje

Körülbelül 1.5 éves, ivartalanított szuka kutyus. Az utcán élt a kölykeivel. Gretje nagyon kedves, barátságos, kis termetű lányka. Aktív, nagyon bújós, ragaszkodó. Más kutyákkal jól kijön.

Örökbe fogadható!

A kutyák, amikor anyák lesznek, mérhetetlen szeretettel, gondoskodással fordulnak kölykeik felé.

A kutyák viszont nem emberek. 6-8 hét, amíg szívesen gondoskodnak utódaikról, de utána teher lesz nekik, akármilyen ideológiával gondolkodnak sokan arról, hogy milyen anyai érzéseik vannak.
A kutyák ösztönlények.

Még szerencse. Ugyanis ha Gretje tudná, és felfogná, mi történt a kicsinyeivel, és emberként viselkedne, valószínűleg teljesen megbomlott volna az elméje.
6 kölykével együtt került be, egy mocskos putriból.
Gretje körülbelül 6 hétig volt jó anya, ezen nincs mit szépíteni. Körülbelül 2 héttel a bekerülésük után ez a fiatal kislány úgy döntött, onnantól teher neki a 6 kicsi, akikre morogni kezdett, nem hagyta őket enni, és a kitett kölyöktáptól is elverte őket.

Muszáj volt őket leválasztani egymástól, mert félő volt, hogy kárt tesz bennük. Nagyon nehéz döntés volt. Gretje nagyon boldog volt, felszabadult, megkönnyebbült.
A kicsik viszont napokig sipítoztak keservesen az anyjuk után. Borzasztó volt hallgatni.

Megkapták első oltásukat, majd a másodikat. Minden oltás után rettegünk, hogy kidőlnek-e, mi történik. A legtöbb esetben nincs gond.

Gretje kölykeinél azonban beütött a krach. Az oltás után pár nappal elkezdtek kidőlni. Egymás után. Egy lázálom volt, amit végigcsináltunk velük, 5 nap leforgása alatt az összes kicsit elvesztettük. Kivétel nélkül.
Az oltások, az infúzió, a tökéletes karanténoztatás, az emberfeletti küzdelem ellenére. Mindannyian elmentek. 😞

Gretje maradt, ivartalanítása után társaságba költözött. Kedves, jóindulatú, kis termetű kutyi, alkalmazkodó típus. Tökéletes lakáskutya.
Fogalma sincs, mi történt a kölykeivel. Jobb is. Ezt a terhet mi cipeljük helyette.
Neki már csak arra kell koncentrálnia, hogy belopja magát valaki szívébe.
Gretje jó kutya.
Gretje kiadó kanapét keres. (03.22)