Greenday

GREENDAY 2021.11.29-án született, ivartalanított keverék vicces külsejű kutyafiú. Olyan rövidlábú magyar vizsla féle. A természete is hajaz rá, mivel okos, figyelmes, tanítható, aki nagyon is favorizálja a  szaglászást, a szimatolást.

Greenday:

  • A séta elején sajnos hajlamos össze-vissza rángatni a pórázt, hiszen tele van energiával, amit ki szeretne adni magából. Rövid idő múlva azonban szépen felveszi a sétáltatója ritmusát, ügyesen ráhangolódik.
  • Aktivitása miatt, valamint vadászösztönének kielégítésre előnyösek lehetnek neki a hosszú séták, valamint az erdei túrák is nagyon passzolnának hozzá.
  • Szereti a simogatást, a szeretgetést, na meg a finom falatokat.
  • Játékos, bohókás, de odafigyeléssel, türelemmel sok mindenre képezhető. A kitartó gazdi a napi gyakorlásokkal valószínűleg egykettőre megtanítaná neki az együttélés szabályait, a lakásban való élést, beleértve a pihenést is, amit szintén el kell majd sajátítania.
  • Pajkossága a felhőtlen kölyökkor hiányából is adódhat, amit jó lenne, ha minél hamarabb betudna pótolni.
  • Emberekkel nyitott, toleráns, de mivel érzékeny, és szereti ha foglalkoznak vele, ezért előfordul, hogy időnként incselkedik fajtatársával. Ettől függetlenül most is van kennel társa, szóval csiszolható kis eb.

 

Greendaynek van még mit tanulnia, de aki a partnere lesz ebben, annak egy szuper kutyusa lesz rövid időn belül, aki bearanyozza majd gazdája/családja mindennapjait.

 

2023.03.29: negatív szívféreg teszttel rendelkezik.