Filippa Gazdijelöltes

Filippa 2016.08.07.-én született keverék szuka kutya.
Nagyon ritkán tudunk örökbe adni vak kutyát. Bence ősidők óta velünk van, Kilien jó pár hónapja, Alvin éveket várt az igazira (gazdis), Stevie örökbeadása egy csoda volt (vak és süket). Bármilyen más fogyatékosságot sokkal jobban elfogadnak az emberek, legyen az 3 lábú, szívférges, bicebóca, félszemű, mint a vak kutyákat.
Filippa Tiszavasváriból érkezett, egy fészerben hozta világra kicsinyeit. Nagyon jó anya, de iszonyú rosszul viseli a bezártságot. Minden nap kiadjuk sétálni, olyankor kicsit megnyugszik, megpihen, amúgy sokszor csak kétségbeesve ugat a kölyök karanténban, keresi a kiutat.
Teljes sötétségben él, ha bemegyünk hozzá, megnyugszik, bújik, igényli a kontaktot. Amennyire megismertük, azt látjuk, hogy ő egy kényelmes méretű, nem telezsúfolt kertben, heti pár sétával teljesen elégedett lenne, de persze a picik még cumisok, ez még minimum 2 hónap számára.
Összeszagolt már cicával, kutyával, nem úgy tűnik, mintha gondja lenne társállatokkal. Ha nem lenne vak, pár plusz kilóval egy végtelenül gyönyörű, könnyen gazdásítható kutya lenne. De vak. És az is marad. 4 év körüli.
Nem fog látni Téged soha. De érezni fogja a végtelen szeretetet, a törődést, a kedvességet. Hidd el. Fogadd örökbe.