Filemon

Filemon anno a mi kutyánk volt. “Szerető” családba került, majd 5 év elteltével tegnap jött a hidegzuhany. Nem kell már nekik, sőt, azóta megismerkedett a lánccal is…
A kolleganő, aki a gazdával beszélt telefonon, kiborult, jelezte a gazdának, hogy súlyosan megszegte a szerződést a lánccal, és hogy a kutyát természetesen visszavesszük.
Nem hagyta nyugodni a dolog, rossz érzése volt, újra felhívta a gazdát, hogy mikor hozza a kutyát. A gazda közölte, hogy miután közöltük a szerződésszegés tényét, ő inkább elvitte egy másik menhelyre a kutyát… Az a másik menhely a nyíregyházi gyepmesteri telep volt.
Azonnal felvettük velük a kapcsolatot, a gazda hazudott nekik az okokról, azt mondta nekik, hogy egy nőé volt a kutya, aki ott hagyta nála. Filemon ma megérkezett hozzánk, nincs elhanyagolva, jó állapotú, de ivaros, a szerződésben vállalt kötelezettség ellenére.
Igen, így van, tudjuk, mi lesz az általános vélemény, de higgyétek el, a mesében sincs olyan, hogy évente több száz örökbeadott kutyát mi ellenőrizni tudunk. Egyszerűen nincs rá kapacitás. 🙁
Filemon tehát ismét nálunk van, a láncot egy életre elfelejtheti. Kan, 5 év körüli, kedves, normális így első blikkre, de még ismerkedünk vele. Újra… Ivartalanítása után új családot szeretnénk neki, nála nem feltétel a lakásban tartás, de a végtelen szeretet az igen.
2015.03.19-én született, ivartalanított, keverék kan kutya.
2021.03.22: pozitív szívféreg teszttel rendelkezik!