Fergie

Körülbelül 2 éves ivartalanított keverék szuka kutyus. Ibrányban az utcán találtak rá állatbarátok, tele kullanccsal, és egy gyógyulófélben lévő nagy vágással a hátán. A kezdeti félénkség után hamar felélénkült, imád társaival játszani, futkározni, nagyon érdeklődő, jó fej, kedves kutyus. Nagyon igényli a törődést, szeretgetést. Örökbe fogadható!

Több, mint 200 kutyánk van. Ilyen gazdikereső posztoknál tök nehéz eldönteni, hogy kit emeljünk ki, kinek van szüksége rá jobban. Esélytelent posztoljunk, vagy olyat, aki gyorsan elmegy?
Ma este esélytelent választottunk.
Fergie nagyon fiatal még, Ibrányban kóborolt, tele kullanccsal. Nem tudjuk, mi történt a hátával, valószínűleg valami éles tárgy hasíthatta szét, úgy, hogy brutálisan kettényílhatott. Tudjátok, mint mikor valaki úgy megvágja magát, olyan mélyen, hogy egy sima, fényes felület marad rajta örökre. Mint Fergie hátán. Sosem fog ott visszanőni a szőr, de ez persze őt egyáltalán nem zavarja. Ő csak játszik, ugrál, csókot oszt, bújik, örül, ha simogatják. Lelkében nyoma sem maradt a régi sérülésnek, ő tipikusan az a kutya, aki maximálisan feldolgozta már a vele történt borzalmakat. Társaival jól kijön, imád sétálni, szereti a gyerekeket is. Nincs vele semmi gond, csak olyan láthatatlan. van nála szebb, cukibb. És Fergie csak vár, vár, elmegy mellette mindenki, mert nem tökéletes. De mi így szeretjük. 
És hisszük, hogy van valaki, valahol, aki ugyanígy fogja majd szeretni.

Fergie virtuális örökbefogadója Takács Zoltán