Dobby GAZDIJELÖLTES

2019.07.10-én született, ivartalanított keverék kan kutyus.

Dobby nagyon fiatal, maximum 1 éves. Valami roti keverék lehet benne, nagyon aktív, nagyon kamasz még.
A története teljesen szokványos, valaki kitehette, egy kis település mellett egy mezőn húzta meg magát, minden emberi közeledésre reménnyel telve reagált, arról a bizonyos helyről nem mozdult hetekig. Valakit várt.

Talán azt, aki kitette. Ő csak hűségesen várt, minden nap, a közeledő autókra figyelt, talán abban bízott, hogy a szeretett gazdi jött vissza érte.
Aki biztosan csak véletlenül hagyta ott.
Mert Dobby agyában meg sem fordult olyan gondolat, hogy ez szándékos volt. Ő arra gondolhatott, hogy a gazdi csak elfelejtette, hogy ő kiszállt pisilni, vagy szaglászni.
De a gazdi többé nem jött vissza. Soha többé.

Meglepődött és rosszul esett neki, hogy hozzánk került. Nem akart társaságot, nem akart egy kennelben élni több kutyával. Emiatt akadt egy kis nézeteltérése társaival, akik rendre utasították hisztije miatt, így szerencsétlen kutya szerzett nálunk egy kis sérülést. 🥺

Sebeit lekezeltük, és kerestünk neki egy toleránsabb társaságot, ahol immáron nyugiban van, de közel sem ez álmai helye. Ő még csak egy kamasz, aki keresi a helyét, de ez nem nálunk lesz, reméljük.

Emberekkel nagyon kedves, szeretetéhes, tanulni vágyó kutya. Bújik, ad puszit, sokat. Nagyobb gyerekek mellé teljesen jó partner, sportosabb gazdinak kimondottan örülne.
Dobby manó tehát gazdit keres. Olyan igazit.