Cinka gazdijelöltes

Cinka annak a 18-as csapatnak az egyik tagja, akiket Nagycserkeszről mentettünk. 4 felnőtt és 14 kölyök került a gondozásunkba, elvileg mindegyik felnőtt hozzájuk fialt be. Egy kerítés nélküli házhoz. Sajnos a kicsik közt volt több veszteség is, volt, akit a féregtoxikózis vitt el, volt, aki parvos volt. De a többség életben van.
Cinkát nagyon nehéz volt befogni, nagyon bizalmatlan volt. Ő volt az egyetlen, akihez a család ragaszkodott volna, és pár napig úgy volt, hogy ivartalanítva vissza is adjuk, annyira nem volt kontaktja velünk, és annyira nem köztünk volt lelkileg, hogy pár gyenge pillanatunkban úgy voltunk vele, hogy jobb lenne neki a megszokott környezete, ahol etetik, ahol szeretik a maguk módján.
Aztán megkérdeztük, van-e kutyaházuk, gondoltuk viszünk egyet. A válasz több, mint sokkoló volt. Hát neki nincs, mert egy ház van, de abban a másik kutya lakik. Milyen másik???? Kiderült, hogy odakerült egy kölyök staff, mert hát a gyerek… Meg kell neki kutya.
Aztán jött az újabb magyarázat, az nem is ő kutyájuk, hanem az xy rokoné, stb., stb. Itt volt az a pont, amikor azt mondtuk, hagyjuk. Reménytelen. Menthetsz te 30-at is egy helyről, villámgyorsan pótolják, mert kell a kutya. Kell, és kész.
Cinka tehát berendezkedett nálunk. Kapott egy társat, a vak Bence személyében, ők ketten éldegélnek most egy kennelben együtt. Oldódik szépen, tanul sétálni, egyre jófejebb, szóval simán mehet lassan családba. Gazdit neki, gyorsan. ❤
(2020.11.10.)

2017.09.15-én született, ivartalanított keverék szuka kutyus